IPTV Romania

INSTALAREA IPTV MEDIA PRO PLAYER PENTRU FIRESTICK SI ANDROID

Instalarea IPTV Media Pro Player pe dispozitivele Android prin Google Play Store sau pe Amazon Firestick este un proces simplu și rapid. Acest player IPTV oferă acces la o gamă variată de conținut TV prin intermediul serviciului IPTV Media Pro. Iată pașii necesari pentru a instala IPTV Media Pro Player:

Pentru dispozitivele Android prin Google Play Store:

 1. Accesează Google Play Store: Deschide aplicația Google Play Store de pe dispozitivul tău Android.
 2. Caută IPTV Media Pro Player: Utilizează bara de căutare din partea de sus a ecranului și introduce “IPTV Media Pro Player” în câmpul de căutare.
 3. Selectează aplicația: Din rezultatele căutării, găsește aplicația IPTV Media Pro Player și apasă pe aceasta pentru a accesa pagina sa de prezentare.
 4. Instalare: Apasă pe butonul “Instalează” pentru a începe procesul de instalare. Așteaptă ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul tău.
 5. Lansare și configurare: După finalizarea instalării, poți deschide IPTV Media Pro Player din ecranul de aplicații al dispozitivului tău. Urmează instrucțiunile inițiale pentru a configura și personaliza playerul conform preferințelor tale.

Pentru Amazon Firestick:

 1. Accesează meniul de setări: Pe ecranul principal al dispozitivului Amazon Firestick, navighează la partea de sus a ecranului și selectează opțiunea “Settings” (Setări).
 2. Selectează “Device” (Dispozitiv): Navighează în jos pe ecranul de setări și selectează opțiunea “Device” (Dispozitiv).
 3. Activează opțiunea “Apps from Unknown Sources” (Aplicații din surse necunoscute): Asigură-te că opțiunea “Apps from Unknown Sources” (Aplicații din surse necunoscute) este activată. Aceasta permite instalarea aplicațiilor din surse externe Amazon Appstore-ului.
 4. Accesează Amazon Appstore: Revino la ecranul principal al dispozitivului și navighează în partea de sus a ecranului. Selectează căsuța de căutare și introdu “Amazon Appstore”.
 5. Instalează Amazon Appstore: Selectează Amazon Appstore din rezultatele căutării și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a instala această aplicație.
 6. Caută IPTV Media Pro Player: Deschide Amazon Appstore și introdu “IPTV Media Pro Player” în bara de căutare.
 7. Selectează aplicația: Găsește aplicația IPTV Media Pro Player și apasă pe aceasta pentru a accesa pagina sa de prezentare.
 8. Instalare: Apasă pe butonul “Get” sau “Install” pentru a începe procesul de instalare a IPTV Media Pro Player pe dispozitivul tău Firestick.
 9. Lansare și configurare: După finalizarea instalării, poți deschide IPTV Media Pro Player din ecranul principal al dispozitivului. Urmează instrucțiunile inițiale pentru a configura și personaliza playerul conform preferințelor tale.

Prin urmarea acestor pași, vei putea instala și configura IPTV Media Pro Player pe dispozitivele tale Android prin Google Play Store sau pe Amazon Firestick. După instalare, poți accesa și bucura-te de conținutul oferit de serviciul IPTV Media Pro direct pe dispozitivul tău.