AM LANSAT APLICATIE PROPRIE

IPTV MEDIA PRO PLAYER

VREI SEMNAL BUN FARA BUFFER?

'IMPORTANT DE STIUT!

APARATURA IPTV FACE DIFERENTA!

Recomandam investitia in Amazon Firestik 4k, pentru cea mai buna calitate streaming disponibila la preturi foarte accesibilie. 

Nu exista inca un dispozitiv mai bun decat Fircube Sau Amazon Firestick 4k WiFi 6. 
Este singura platoforma care ruleaza IPTV mai bine decat orice televizor sau dispozitiv android, cu costuri asa de mici incat oricine il poate cumpara.

Daca aveti televizor cu sistem de operare Android atunci puteti instala aplicatia noastra foarte usor. Mai jos avem un buton de download pentru apliciatia noastra, Media PRO Player.

DOWNLOAD APP

01 AMAZON

INSTALARE FIRESTICK

Pentru instalare pe amazon firestick, mai intai mergeti in APP Store Amazon, si instalati aplicatia DOWNLOADER si cand este instalata introduceti codul de instalare 241905

Aplicatia se descarca, o instalati si noi va furnizam un access utilizator privat. 

02 ANDROID

INSTALARE PE ANDROID

Aplicatia Media PRO IPTV Player poate fi instalata pe orice aparat Android, fie el IPTV BOX, Televizor, telefon sau tableta.  Se poate instala fara experienta… E foarte usor

Deschide-ti browserul si navigati aici si apasati pe DOWNLOAD APP. si se descarca.

03 TELEVIZOR

Serious

Orice televizor inteligent are un Store App. Mergeti pe store app si instalati Aplicatia IPTV SMARTERS. Nu mai instalati toate petardele de aplicatii gen NET IPTV sau Smart IPTV

Cu aplicatia IPTV Smarters va dam codurile de access si nu aveti probleme de semnal. 

“iptv Smarters”

IPTV Smarters nu este nici pe departe cea mai frumoasa aplicatie insa este destul de spectacluoasa in design. insa, este ce mai buna aplicatie pentru cei cu televizore Samsung LG, JVC, Panasonic si Sony. 

Aplicatie Pentru IPTV

“Urmati-ne sfaturile.”

Avem un sistem construit de noi si stim exact pentru ce este facut. Aplicatiile slabe si internetul sub 100 MBPS testati in televizor va pot face probleme de buffer si receptie semnal. Daca nu am stii cum se face treaba asta nu am face-o.